Elektromagnetisk stråling

Vor tids alvorligste og mest udbredte forureningskilde
Hvad du ikke ser, kan skade dig

Med den eksplosive stigning i brugen af elektriske apparater, og specielt de trådløse så som mobiltelefoner, PC tablets, babyalarmer, Wi-Fi, smart meters og mobilsendemaster, udsættes vi for en stor elektromagnetisk strålingsbelastning, helt uden fortilfælde.

Den tekniske stråling opererer i en unaturlig og til tider pulserende vekselstrøm der er i skarp dissonans med solens svage jævnstrøm, samtidig med at den har en styrke der oftest overgår kroppens fine elektriske impulser og den naturlige baggrundsstråling med mange millioner gange, hvilket vi slet ikke er skabt til at kunne klare.

Ifølge læger og forskere er andre typiske symptomer dårlig hukommelse, uro, stress, træthed, kræftesløshed, muskelkrampe, muskelog ledsmerter, ufrivillig rysten, smerter der flytter sig rundt i kroppen, depression, søvnforstyrrelser, indlærings- og kommunikationsproblemer, angst, opgivelse, negativitet, hovedpine, ubehagsfornemmelser, kvalme, følelsesløshed i forskellige dele af kroppen, influenzalignende symptomer, kulde, hårdhed og svimmelhed.

Derfor skader strålingen de organiske og især alle af sollyset styrede processer, inklusiv DNA- og celledeling, cellestofskifte, nerveimpulser, hjernebølger, energistømme, blodomløb m.m. Radioaktiv og mikrobølge stråling giver mange identiske skader!

Fostre og børn er langt mere sårbare overfor stråling end voksne

...Og i dag er strålingsoverbelastning meget udbredt, afhængig af kropstype samt strålingens varighed, intensitet og frekvens, men oftest mangler erkendelse af årsagen til dens symptomer og lidelser.